Inktvisinkt is de creatieve uiting van Dylan Foks.

Email - mail@inktvisinkt.nlTelefoon - +316 234 7 354 9Kvk-nmmr - 66524881Bezoekadres - Radesingel 47 Office, Groningen

Samenwerkingen

BigPixel / Appademic / Wildfruit / NDC mediagroep / BUKU / Pepijn Koning Multimedia / Grandeur / Discover Groningen / HanzeVast / Enigma Research / Groningen City Club / Days / Funk-e / Noorderlink / Pro-Talent.

Wat is Inktvisinkt nou precies?

Inktvisinkt de creatieve uiting van Dylan Foks. Een design studio die zich voornamelijk richt op animaties, illustraties en branding. Icons, logo’s, illustraties, GIFs en volledige videos in 2D of 3D. Inktvisinkt is gericht op grafische communicatie. Zie ons daarom meer als een creatieve partner waar we onze perspectieven delen om jouw doelen te bereiken.

Uit wie bestaat het team?

Inktvisinkt bestaat maar uit één iemand, Dylan Foks, maar heeft samenwerkingen en allianties met meerdere. Bij grote projecten zoekt hij ondersteuning. Op deze manier is elk project op maat en budget in te delen.

Kan ik de illustraties die INKTVISINKT heeft gemaakt ook gebruiken voor mijn website?

We kunnen je de illustraties in vector formaat toesturen, maar als je de illustraties wilt gebruiken voor commerciële doelen heb je een bewijs nodig die je voor een kleine vergoeding van ons af kan nemen. Laat het ons weten en we helpen je graag.

Als ik jullie vandaag contact, wanneer starten jullie dan met mijn project?

Zo snel mogelijk uiteraard. Inktvisinkt kan uiteraard de spoedklussen aannemen, maar om je project op de gewenste manier stap voor stap te volgen is het ideaal dat je contact zoekt 5-6 weken voor de deadline.

Waar komt de naam vandaan?

Tijdens de studie is er een projectgroep ontstaan waar wij ons richtte op kinderillustraties- en animaties. We zochten naar een speelse en creatieve naam. Inktvisinkt voldeed daaraan.

Hoelang kan een animatie zijn?

Goede vraag. Hoe korter, hoe beter eigenlijk. Het gemiddelde is rond de 60 secondes, maar als het nodig is verstellen we de tijdsduur van een animatie.

Hoe werkt INKTVISINKT precies?

Inktvisinkt werkt graag samen met mensen die onze passie voor illustraties, animaties en simpliciteit delen. Dus als eerste gaan we op zoek naar de juiste visie voor het project. We geven je instructies over wat we nodig hebben, we schrijven het script, schetsen een storyboard en maken enkele illustraties klaar om te testen. We nemen de voiceover op, ontwerpen alle nodig beelden en delen een prototype animatie met je. Als alles goed is gekeurd maken we de animaties af, voegen muziek en geluidseffecten toe, en ta-daa! Jouw mooie video is klaar om online te delen.

Okay, dus als ik het goed begrijp kan ik voor alle soort grafische projecten bij jullie aankloppen?

Klopt. Met een bak koffie of thee kunnen we het hebben over jouw ideeën. En als we je niet kunnen helpen, dan kunnen we je vrijblijvend adviseren en doorlinken met de juiste persoon.

Contact

mail@inktvisinkt.nl
+316 234 7 354 9

Bezoekadres

Radesingel 47 Office
Groningen

Links

Werk
Info
Animatie proces
Web animaties
Contact